Nieuwe stap voor stapkaart voor bedrukte bekers

Heel gelukkig aan een Zamzam bekers en een klantvriendelijke collegas. Nadat wij ze hadden uitgedeeld kwamen er verzoekjes binnen waar de bekers vandaan kwamen, uiteraard ik was ook niet een enig welke enthousiast was!

Bestellen zal makkelijk. Bezit u zeker nog vragen vervolgens staat er iedere keer een medewerker wegens u klaar. U dan ook kunt  de vraag stellen via de chat waarin u dan ook onmiddellijk antwoord ontvangt en bellen mag allicht ook.

Belangstelling onze verkoopspecialisten naar een opties betreft luxe mok bedrukken, en laat je verrassen door de scherpe prijzen en supersnelle levertijden. Het kan door te bellen tot 0318-743600. Meteen geen tijd om te bellen? Zet het op een email: gerard@maxilia.nl. Ofwel belangstelling vandaag nog een digitaal drukvoorbeeld aan.

Een mokken en bekers mogen we drukken betreffende ons opdruk tot persoonlijk wens. Voor keramieken mokken mag het betreffende ons opdruk welke tevens bestemd kan zijn vanwege een vaatwasmachine.

De koffiebekers worden full color bedrukt, wij rekenen nooit clichéonkosten, prepress ofwel overige onkosten. Het ontwerp aangaande 180cc/7.5oz kan zijn het standaard formaat koffiebeker, maar kan zijn allicht verder geschikt wegens thee of overige dranken.

Verder kun jouw een mok laten bedrukken met een ontwerp over je favoriete character, zoals een Smurfen mok of een Dikkie Dik mok. Ons superleuk cadeau wegens een echte fan!

De kunststof drinkbekers over bekerbedrukking.nl hebben een gemakkelijk oppervlak, waardoor de bedrukking betreffende de logo of tekst op de bekers perfect tot bestaan recht komt!

We maken al jaren voor particulieren en voor ondernemers een leukste mokken, zeker tot bestaan ofwel haar eigen smaak. Wij hebben ons team met meerdere personen die u dan ook met genoegen opweg helpen bij het ontwerpen over de eigen mok en deze diensten kan zijn nog gratis verder! Bezoek hierboven de leukste mokken die op dit ogenblik in de aanbieding zijn en al die mokken worden binnen 24 uur afgeleverd, ongeacht dit aantal. Ons mok drukken doen wij al jaren vanwege particulieren en voor ondernemers, zo kan u gedurende dit bestellen uw bestand(en) uploaden in ieder nodig bestandsformaat.

Op deze plaats kan u dan ook heel lucratief uw bedrijfslogo op kartonnen koffiebekers laten drukken voor een bijzonder scherpe verkoopprijs! Wilt u dan ook uw koffiebekers bedrukken in dit formaat 360cc/12oz betreffende full color ontwerp, of in een uitgave lager vervolgens 10.000 stuks betreffende meer dan een paar tinten? Vervolgens raden we met teneinde koffiebekers te bedrukken met full color druk.

Als u het eens raakt betreffende het ontwerp kunnen wij met een slag met de productie van de koffiebekers to go. Omdat wij bovenop het productieproces uithangen mogen wij na uw bestelling en akkoord regelrecht met de slag.

Kunststof koffiebekers We bezorgen ook kartonnen zodra kunststof koffiebekers. De meeste koffiebekers zijn tevens heel click here bestemd voor gebruik in een koffie-automaat.

Wilt u dan ook gaarne meer informatie onthalen aan het drukken betreffende de mokken ofwel wilt u graag begrijpen welke mooie korting we voor u dan ook mogen maken? Neem vervolgens contact op met de klantenservice door het te bellen op onderstaand telefoonnummer ofwel e-mailadres. Op zoek tot ons leuk cadeau? Vervolgens is een bedrukte mok bij uitstek dit ideale geschenk voor ieder ogenblik en voor ieder persoon! Ons mok bedrukken mag bij ons ieder stuk, maar in grotere aantallen. Een aangegeven verkoopprijs betreffende een bedrukte mok kan zijn inclusief BTW en incluis drukwerk met de eigen foto, tekst ofwel logo! Een mokken bestaan geschikt vanwege de vaatwasser! U dan ook kunt een mok aan één kant, allebei de kanten of rond bedrukken, dit drukwerk is perfect kosteloos! Onderstaande prijzen zijn inclusief opdruk en per stuk, weet van twee stuks krijgt u korting. Wij rekenen geen opmaakkosten of instelkosten wegens het drukken betreffende een mokken. Daarnaast mag iedere mok een verschillende opdruk hebben. Heel wat plezier met dit maken over uw persoonlijk mokken!

Verlangen is je koffiebekers drukken? Na jouw bestelling krijg je iedere keer een orderbevestiging en ons digitaal drukvoorbeeld. Het ontwerp is op schaal en in een gewenste bedrijfskleuren. Hiermee kom je ook niet vanwege onnodige verrassingen te ogen.

Een mok staat wegens gezelligheid, huiselijkheid en ons aangenaam bakje troost. Ofwel het meteen koffie ofwel thee kan zijn. En we mogen wegens u dan ook verder alsnog weleens billijk mokken drukken. Het komt o.a. doordat wij al bijkans 20 jaar ervaring hebben met dit vervaardigen over relatiegeschenken en zeker exact begrijpen daar waar wij bedrukte mokken het gezelligste kunnen krijgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *